איבוד זיעה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

10/08/2012 | 07:03 | מאת: ענבל

אני רוכבת בקבוצה מקצוענית בקבוצה גדולה של רוכבים 4-5 פעמים בשבוע. המאמן מעודד אותנו לקחת כדורי מגנזיום מיד אחרי האימונים. עד עכשיו לקחתי תוסף מגנזיום רק לאחר האימוניים,רוב המאמנים אומרים שאין קשר לקושי האימון וצריך לתסף את הגוף באופן קבוע כל השבוע, גם כאשר אין רכיבה. חשוב לי לשמוע דעתך? תודה רבה ממני ענבל

ענבל שלום, אין לי ניסיון רב עם מגנזיום אך ידוע לי כי תוסף המגנזיום חשוב לעבודת השרירים בכלל והלב בפרט וכי יש הממליצים על נטילתו באופן קבוע. אני מאמינה שנטילת מגנזיום עשוייה להיות חיונית במקרים הבאים: 1. לחולי לב 2. ספורטאים העוסקים בספורט אינטנסיבי לפחות 4 פעמים בשבוע 3. אנשים עם מחסור במגנזיום עם זאת, אני חושבת שיש צורך בהתייעצות עם רופא לאחר בדיקות דם מאחר ועודף מגנזיום עלול ליצור בעיות כגון: ירידה בלחץ דם, הפרעות בנשימה, בחילות, כאבי ראש ואף חמור מכך. יש לזכור שלרוב מומלץ להזין את הגוף בויטמינים ומינרלים מן המזון (מגנזיום נמצא בעלים ירוקים, אגוזים, פולי סויה ועוד). בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני