בת 27 לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

05/06/2012 | 01:17 | מאת: שיר

שלום אני בת 27 בריאה בדכ בדיקות דם תקינות מלבד ברזל נמוך. בארבעה ימים האחרונים אני מרגישה לחץ כבד בחזה ממש כאילו משהו יושב לי על החזה סוג של לחץ שמופיע מיד במצב שכיבה מורגש במצב מנוחה ולא בעקבות מאמץ... אולי כדאי שאספר שלפני 3 שנים עשיתי ניתוח סיליקון בחזה והרגשתי גם באותה תחושה כמס שבועות לאחר הניתוח.. גם רק במצב שכיבה..( זו הייתה הפעם ה1 )אחרי שבוע זה עבר אז ופתאום זה חזר עכשיו.

שיר שלום, אינני רופאה ולכן אני לא הכתובת המתאימה לשאלות כאלה. בכל אופן, על כל מקרה שמרגישים כאב חריג ובעיקר לחץ בחזה, כדאי לפנות לרופא. מצטערת שלא יכולה לעזור, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני