אישור לחדר כשר

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

10/04/2012 | 09:21 | מאת: עמי

יעל שלום רב, אני בן 53 (למיטב ידיעתי לא עברתי עדיין אירוע לב ) ונדרשתי לעבור בדיקת ארגונומטריה במאמץ לשם חידוש פעילות בחדר כושר. לפני 3 חודשים ( 16/01/12) עברתי בדיקת אקו לב במאמץ כחלק מבירור של יתר לחץ דם והבדיקה יצאה תקינה לחלוטין. שאלתי האם יש הבדל עניני בין שתי הבדיקות לצורך האישור הנ"ל , או שלדעתך הבדיקה שעברתי (אקו לב במאמץ) אמורה להספיק לצורך קבלת האישור המבוקש? תודה וחג שמח, עמי

עמי שלום, הבדיקה שעברת מספקת בהחלט לאישור לחדר כושר. בדיקת אקו במאמץ לרוב יותר מדויקת (מבחינת יכולת אבחנה) מארגומטריה. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני