המשך

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

20/01/2011 | 06:27 | מאת: בניפי

הגבתי בתוך ההודעה ולא ראיתי שמופיעה אז אני חוזר דופק מנוחה 80 מה זה דופק מטרה? הגיל 58 בשיקום אני לא עובר 30 את ההתחלתי ששם הוא לפעמים יותר מ80

שוב שלום, עניתי לך גם בתוך ההודעה אבל לא משנה, הנה מה שכתבתי: שלום רב לך, קשה לקבוע דופק מטרה הוא תלוי במספר גורמים לכן ציינתי שעליך להתאמן לפי התחושה הסובייקטיבית שלא תביא אותך לקוצר נשימה, עייפות וכאבי רגליים. אם אינך נוטל תרופה ממשפחת חוסמי בטא (תרופה שמורידה דופק כגון: נורמיטן, קרדילוק) הדופק לפי גילך ודופק המנוחה יכול גם להגיע ל- 120-130. אך כמובן שאם אתה חש קושי כבר בדופק נמוך יותר, אין טעם לשאוף לדופק מסוים. מקווה שהצלחתי לענות לך, אם משהו לא ברור תרגיש חופשי לשאול. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני