שאלה של ויטמינים

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

21/12/2010 | 23:43 | מאת: אבנר

שלום יעל, שמי אבנר, בן 51, בסך הכל בריא, אך חש לאחרונה בחסרונות הגיל. אוכל יחסית לא רע, צועד מספר פעמים בשבוע אך לצערי הרב, במשפחתי עניין אירועי הלב הוא גנטי ולא פסח עד עכשיו על אף דור. אני כמובן חושש ולא רוצה להכנס לסטטיסטיקה המשפחתית.. מחפש כל דרך, בעיקר טבעית ובריעה לשמור על הגוף, הבריאות, וכלי הדם והלב... חבר המליץ על מולטי ויטמין של סולגאר הנקרא "מולטי מייל".. אשמח מאוד אם תוכלי לראות במה מדובר ולחוות את דעתך.. אם יש פה גברים שמשתמשים מאוד רוצה לשמוע חוות דעת נוספות. תודה יעל והמשך שבוע טוב הקישור למולטי מייל נמצא כאן http://www.solgar.co.il/?CategoryID=170&ArticleID=209

אבנר שלום, תודה על פנייתך אך לדאבוני לא אוכל לעזור לך. אני מציעה לך לפנות בפורום לדיאטנית. אני מאמינה שמחלות לב מקורן במספר גורמים, הכוללים את גורמי הסיכון שכולנו מכירים אך לצערנו גם את הפן הגנטי. אני מבינה את החשש שלך, ומציעה לך להמשיך להיות במעקב תקופתי אצל קרדיולוג ורופא משפחה. אומנם הבדיקות לא תמיד מעידות על בעיה אך אולי תוכל להתייעץ אם הרופאים האלה לגבי בדיקות מתקדמות יותר כגון: אקו במאמץ, מיפוי במאמץ או צנתור וירטואלי אשר נחשבים יותר אבחנתיים מבדיקות מאמץ רגילות. המשך לדאוג למאזן שאר גורמי הסיכון: סוכר, טרילגצרידים, כולסטרול (רע וטוב) כמובן לא לעשן ולהמשיך פעילות גופנית סדירה. מאחלת לך ולמשפחתך המון בריאות! בברכה, יעל

28/12/2010 | 11:06 | מאת: אבנר

שוב תודה בכל אופן על תשומת הלב. שבוע נהדר

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני