עבודה בחינוך גופני

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

13/12/2010 | 20:08 | מאת: יותם

שלום יעל אני תלמיד תיכון ואני לומד במגמה לחינוך גופני אני עושה עבודה בנושא מחלת טרשת עורקים ורציתי לשאול אותך אם את יכולה לעזור לי. אני צריך לדעת אילו פעילויות גופניות עוזרות במניעת החלה ואילו פעילויות גופניות עוזרות בשיקום לאחר המחלה. תודה מראש אשמח אם תוכלי לעזור לי :)

יותם שלום, ראשית אני מפנה אותך לשני מאמרים שפירסמתי בנושא הנמצאים באתר מצד ימין. "לתת תשומת לב ללב" מדבר על הפעילות המומלצת לאחר אירוע לב. "לב בריא בגוף בריא" מדבר על פעילות גופנית המומלצת למניעת מחלות לב. אני מאמינה שתמצא שם את כל החומר הנדרש. במידה ויהיו לך עוד שאלות אנא תכתוב לי באתר או למייל: [email protected] בהצלחה! יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני