תופעה מוזרה! הזעה רק בחלק השמאלי של הגוף

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

24/08/2008 | 07:18 | מאת: הילה

חבר שלי סובל בחצי שנה האחרונה מדקירות ביד שמאל, ולפעמים גם בצד השמאלי של החזה. הוא בן 31, סובל מעודף משקל (130 ק"ג), אבל בבדיקת שערך ממש לאחרונה הכל נמצא תקין,כולל בדיקות ללב במאמץ וכו', הכולסטרול נמצא גבולי. הוא לא עושה שום פעילות גופנית... לאחרונה גילינו תופעה ממש מוזרה. כל צד שמאל שלו מזיע ממש ואילו צד ימין של הגוף נשאר יבש לגמרי! הזעה מתחילה מהרקות על איזור המותנים. מישהו שמע על זה פעם? הם זו תופעה או סימפטום של משהו אחר? עזרו לי בבקשה, אני ממש דואגת

הילה שלום רב, אני אענה לך לפי תחום התמחותי שהיא בעצם הפעילות הגופנית בהקשר למחלות לב וגורמי הסיכון. במידה והוא ביצע את הבדיקות הנדרשות והכל נמצא תקין, כנראה שהכל תקין מבחינת הלב. דקירות יכולות לנבוע מכל מיני גורמים מלבד הלב. אני ממליצה ששוב יפנה לרופא המשפחה לקבלת הפנייה לבדיקות שונות (בדיקה נוירולוגית אולי...). הזעה בצד אחד לאו דווקא מאפיינת בעייה לבבית אלא זיעה קרה בגוף בכלל. לפי מה שסיפרת חברך בעל עודף משקל ואולי עודף כולסטרול ולכן רצוי שיתחיל בהקדם פעילות גופנית אירובית בשילוב דיאטה על מנת למנוע את החמרת גורמים אלה. הוא עוד צעיר מאוד ויכול בהחלט לשלוט בגורמי סיכון אלה. עודדי אותו להתחיל פעילות הדרגתית (הליכה, רכיבה על אופנים, שחייה וכד') מידי יום למשך 20-30 דק' בקצב מתון. מקווה שתמצאי מענה לשאר הדברים שציינת, בברכת כושר ובריאות יעל

25/10/2008 | 14:19 | מאת: www.energyon.co.il

מוצרי סקס טבעיים,www.energyon.co.il,אנרג'י שיווק,סקס שופ,אביזרי מין,סקס,מוצרי סקס,http://www.energyon.co.il

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני