המשך פעילות ספורט

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

25/06/2009 | 20:30 | מאת: ברק

יעל שלום ותודה אלו תוצאות הבדיקה אנגיו CT לב: "בבדיקה הודגמו עורכים כליליים באיכות טובה ללא היסתידויות וללא פלאקים טרשתיים. לסכום אין עדות למחלה כלילית חסימתית המסבירה את כאביו" ע"פ המלצת רופא משפחה ביום ראשון אני עשה אקו במאמץ. ברק

ברק, אני מתנצלת שלא שמתי לב לתגובתך הקודמת. אינני רופאה וגם אי אפשר לאבחן כאבים על סמך פורום, אך לי זה נשמע שאכן הכאבים באים ממקור אחר. האם בעבר כשסבלת משריפה דומה אובחן מקור הבעיה? אני סבורה שגם האקו במאמץ ייצא תקין אך אשמח להתעדכן. בברכה, יעל פרניק

28/06/2009 | 23:56 | מאת: ברק

יעל פרניק שלום כמו שצפית האקו במאמץ היה תקין הלב מגיב טוב למאמץ גם לחץ דם מגב טוב. הקרדיולוג לא יכול להסביר את כאבים. אך אמר לי שאם בעתיד בעוד שלוש ארבע שנים אצרך קרדיולוג הוא ישמח לטפל בי נכון עכשיו אינו נחוץ. תודה ברק

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני