תחושת קור

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

19/05/2009 | 18:13 | מאת: ר.

יעל שלום רב, עברתי ניתוח מעקפים לפני 45 יום.מאז הניתוח יש לי תחושת קור תמידית בעיקר בידיים אבל גם בשאר הגוף. ההמוגלובין שלי בבדיקה האחרונה היה 12.5 שזה קצת נמוך אבל סביר. אני לוקח כדור ברזל פעמיים ביום. אגב, אני מבצע הליכות יומיות ושואל האם סביר להצטרף למכון שיקום הלב לאחר חלוף הכאבים בחזה (מניסור העצם) נניח בטווח של חדשיים וחצי שלושה מהניתוח? המכון באיכילוב מוכר/מומלץ?

שלום וברכה, אני חייבת לומר שתופעת הקור לאחר ניתוח מעקפים אינה מוכרת לי, בהחלט הייתי מתייעצת עם רופא ו/או קרדיולוג בעניין. כדאי מאוד ומומלץ מאוד להצטרף למכון שיקום לב ובהקדם! אל תחכה שהכאבים ייעלמו, בכל מכוני השיקום יודעים להתאים לך את הפעילות המתאימה כך שלא תסבול מכאבים באימון. איכילוב הינו שיקום לב מצוין. בינתיים, עד שאתה מצטרף לשיקום המשך ללכת מידי יום כ- 30 דק'. בברכת כושר ובריאות, יעל פרניק

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני