מניעת שבץ מוחי והתקף לב יחד

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

06/04/2009 | 13:09 | מאת: רחל

שלום, אני אחרי שבץ מוחי וסובלת מאחוזי נכות גבוה- שיתוק חלקי ברגל שמאל ומעט ביד שמאלף עין שלא פתוחה לגמריי. אני יודעת שאחרי אירוע מוחי אפשר לקבל גם אירוע מוחי נוסף וגם התקף לב בגלל אותן סיבות. אז אם ככה האם יש תרופה שעוזרת למנוע את שניהם ואם כן, האם יש תרופפה כזו בסל?

רחל שלום רב, אינני רופאה ולכן אינני יכולה להמליץ על תרופות. אם אינך מטופלת בתרופות על ידי הרופא המטפל, אנא פני לרופא בהקדם. בנוסף עלייך להתייעץ עם נוירולוג להתאמת טיפול תרופתי המתאים למצבך. בברכת בריאות וחג שמח! יעל פרניק

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני