לחץ דם גבוה אחרי אימון. בן 36

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

06/09/2019 | 20:12 | מאת: לחץ דם גבוה

שלום דוקטור התאמנתי לפני שבוע בחדר כושר בדרך כלל איש בריא עשיתי אליפטיקל 45 דקות לאחר מכן בדרך הביתה התחלתי להרגיש דקירת בחזה וביד הדיבור שלי השתנה התחלתי לגמגם, לשון לבנה ומרירות בפה. התפניתי עם אמבולנס לבית חולים כל הבדיקות יצאו תקינות. המליצו לי להפסיק להתאמן ולקחת אספירין 100. Mg ולהמשיך בדיקות כלליות. שאלה שלי אם זה קשור לקפה לאחר אימון זה נושא מאד רגיש אצלי. והיום אחרי שבוע עשיתי רי הליכה מהירה עם הכלב במושב וגם הרגשתי קשה לנשום ולחץ דם גבוה שנית שאלה שלי האם הקפה אחראי לכל הבלאגן כי המנוחה לחת דם נמוך אשמח לעזרתך.

שלום רב, קשה לי להאמין שקפה יכול לגרום לכל מה שתיארת. יחד עם זאת אינני רופאה, ממליצה בחום שתמשיך בירור מקיף כולל בדיקת מאמץ ובדיקה אצל נוירולוג ורופא כלי דם. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני