כמה כושר אוכל לעשותאחרי צינטור לב

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

15/08/2019 | 10:35 | מאת: עופר

בקרוב אעבור צינטור לב אחרי זה אני רוצה לעבוד על הכושר שלי האם אוכל לרוץ ווללכת למכון כושר ?

שלום עופר, כמובן שלחזור לכושר היא מטרה חשובה ביותר לאחר צנתור, אך לצערי אני לא יכולה לענות לך תשובה חד משמעית. אינני מכירה את הרקע הרפואי שלך ואת הרגלי האימון שלך. באופן כללי, במידה ולאחר הצנתור הכל יהיה תקין, במידה וגורמי הסיכון שלך (אם קיימים) מאוזנים (כגון לחץ דם וסכרת) ובמידה ותקבל אישור רפואי לחזור לפעילות רגילה, אינני רואה מניעה שתחזור לבצע פעילות גופנית סדירה ובעצימות גבוהה. אני ממליצה בחום לפנות לרופא המשפחה ולבקש הפנייה לבדיקת ארגומטריה (בדיקת מאמץ) והפנייה למכון שיקום לב הקרוב לביתך. במכון שיקום הלב תקבל הנחיות אישיות המתאימות לך ותתאמן תחת פיקוח רפואי ובסיוע פיזיולוג ומאמנים תוכל להתקדם ולהשיג את יעדיך. בברכה, יעל

22/08/2019 | 19:21 | מאת: עופר

תודה בינתיים עשיתי את הצינתור שמו לי 3 סטנטים

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני