השתלמות/קורס בנושא פעילות גופנית בחדר כושר

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

15/01/2019 | 13:43 | מאת: משה

שלום, השנה סיימתי קורס מדריכי חדר כושר וקטינים בווינגיט, מתעניין בקורס/ השתלמויות לעבודה עם אנשים לאחר אירוע לבבי ולאחר שעברו את תקופת ההחלמה במרכזי שיקום. בכדי שאוכל לקבל יותר כלים לעבודה עם משוקמים בחדר כושר. תחום זה הוא מאוד מאתגר בכדי לתרום למתאמן בפעילות אירובית ואנאירובית.

שלום משה, לצערי (ולפי מיטב ידיעתי) השנה לא נפתח קורס כזה. אנחנו אמורים לפתוח קורס זה בחודשים הקרובים. אם תרצה, שלח לי את המייל שלך ואעדכן אותך לכשיפתח. בברכה, יעל

26/03/2019 | 14:59 | מאת: משה

ד״ר שלום יש חדש בנושא הנ״ל בתודה מזוז משה

26/04/2019 | 14:39 | מאת: משה

ד״ר יעל שלום יש חדש בנושא פתיחת קורס לפעילות גופנים בחדר כושר לאחר שיקום של חולי לב

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני