קביעת דופק אימון לנוטלים בטא בלוקריל

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

29/08/2017 | 14:31 | מאת: אפרת

כיצד לקבוע דופק מירבי ודופק אימון לאדם הנוטל חוסמי בטא באופן קבוע?

שלום רב, על מנת לקבוע דופק מירבי ודופק אימון לאדם הנוטל חוסמי בטא אנו לרוב מפנים לבדיקת מאמץ מירבית , כזו שנקראת: symptom limited. כלומר בדיקת מאמץ המוגבלת בסימפטומים של הנבדק (אם קליניים ואם לפי א.ק.ג). אנו מבקשים לא לעצור את הנבדק רק לפי הדופק אליו הגיע אלא לפי תחושתו הסובייקטיבית (במידה ואין שינויים חשודים בא.ק.ג.). לאחר קבלת הנתונים מהבדיקה, ניתן לחשב את דופק האימון. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני