לידה לאחר ניתוח סקוליוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

27/09/2015 | 12:42 | מאת: חן

שלום רב, אני בהריון ראשון, שבוע 23 (אני בת 38). בשל ניתוח הסקוליוזיס שעברתי לפני כ-25 שנה אני יודעת שאין אפשרות לתת לי אפידורל מחשש לשיתוק. בניתוח עברתי קיבוע אחורי של החוליות T3-L2 בשיטת C.D עם פלטינות לכל אורך הגב. הבנתי שבשל הקיבוע לא מומלץ לי לעבור לידה רגילה המפעילה לחץ גדול על האגן התחתון. אם כך, האם באמת האופציה הטובה ביותר ללידה מבחינתי היא ניתוח קיסרי? בכל זאת מדובר בניתוח בבטן..., בנוסף, גם ניתוח קיסרי מצריך זריקה בגב להרדמה המקומית, לא כן? תודה רבה מראש ושיהיה לך יום מקסים, חן

רב המקרים צריך ניתוח קיסרי.

16/03/2017 | 14:27 | מאת: לאה

שלום חן, אני גם עברתי ניתוח קיבוע בכל עמוד השידרה לפני 10 שנים ועכשיו אני בחודש ה5 שלי להריון. מחפדת לעשות פדורל למרות שהמנתח שלי אמר שאין בעיה. הייתי מאוד רוצה לשמוע איך עברת את התקופה הזו ואיך ילדת!! חשוב לי מאוד לשמוע אותך. אני בלחץ מהשלב הזה. אשמח שתצרי איתי קשר במייל [email protected] תודה לאה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה