שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/09/2014 | 21:16 | מאת: רפאל כהן

ערב טוב דוקטור מרום מקווה שזוכר אותי רפאל כהן (טוראט) אתה נתחתה אותי שניי ניתוחים לפני 6 שנים לערך הייתי אצלך במרפאה בכרמל לפני חצי שניה עם בעיות גב עברתי שתי זריקות במרפאת כאב באסותא עד לפני חודשיים ומצבי ברוך השם מצויין שאלה ברשותך ? אני יכול להתאמן במכון כושר ולעשות תרגילים למינהים כפיפות בטן הליכה על הליכוןולהרים מישקולות אם כן אשמח שתציין איך ניתן להתאמן ? תודה רפאל כהן

רפאל שלום, שמחתי ששלומך טוב לא מציע להרים משקולות בעמידה,לא כפיפות בטן, לרוץ בבקרה -בסדר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה