זקוק ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

06/12/2013 | 10:49 | מאת: שמואל כהן

שלום דר סלחיה שאני פונה שוב אני חולה הים עבר הקרנה למוח נגעים עם פגיעה בראיה העקמת מחירה כ 100 מעלות נעזר בחמצן בצתי בדיקה של MRI גב ויש נגע של נורופיברומה באיזור האקס של העקומה עובר העדרה בT10 T9 T2 דר למה מיתבן עובר הדארה בT2 T20 T9 הים בבניתוח קזה מתבצים לחולים נארופיברומה לא אוסבר לי הים הנגע גדול או קטן רק נהמר לי שאני זקוק להתרבות נורכירוגית לכרתת הנירופיברומה ולאחר מיכן יש המלצה לקיבוע אחורי ארוך יש צורך בVRO באיזור של האפקס דר לגבי הסרת גידול הים זה ניתוח גדול הים חתך או יש שיטה חדשה בבקשה דר הסבר התור שנקבה לי או בעוד 4 חודשים הים הפשר לקבל קצת מידע [סובר מיכב גב בעקמת מכבל תרופות ] תודה

שלום, מצטער אך שאלתך סבוכה מידי לתשובה פשטנית באתר אינטרנט. תזדקק לבדיקה במרפאות בצורה מסודרת.

06/12/2013 | 15:14 | מאת: שמואל

תודה דר רק הים הפשר מכבל הדרה t10 9 t2 מזה?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה