MRI עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

06/07/2013 | 17:48 | מאת: אורן

מודגמת תעלה ברוחב תקין שק דוראלי תקין אותות תקינים מחוט שידרה צווארי אותות תקינים ממח עצם חולייתי c1-c2- בגדר הנורמה c2-c3- בגדר הנורמה c3-c4- בגדר הנורמה c4-c5 בגדר הנורמה c5-c6 בלט דיסק פרוץ מרכזי עם לחץ על השק הדוראלי עם שינויים ניווניים. c6-c7 בלט דיסק מרכזי דיפוזי. c7-d1 בגדר הנורמה התרשמות: בלטי דיסק המצויינים לעיל עם אותות תקינים מהחוט. סובל מכאבים כבר חודש עם הקרנה לידיים ולשכמות. רציתי לשאול האם המצב הזה מצריך ניתוח? האם טיפול שמרני יכול לעזור ואם כן מה אתה ממליץ. אני מאוד מודה לך. תודה אורן.

אורן שלום, שאלתך לא במקום, הפורום לא מחליף רופא ולכן אין המלצות על ניתוח וירטואלי מבלי לבדוק אותך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה