כאבים קלים בצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/01/2013 | 20:51 | מאת: MENY

שלום דר, בן 36 ,לפני כשנתים מישהו נכנס בי מאחור ברכב ,היו לי קצת כאבים בצוואר וקצת הגבלה ,עשיתי MRI ונבדקתי ע"י מומחה עמוד שדרה שסיכם את ה MRI: חוט שדרה תקין בליטות דיסק קטנות ללא לחץ משמעותי על שק,בלטי דיסק זעירים c4-5 עד c6-7.לסיכום גבר בן 36 לאחר חבלת צוואר וכיום מופע קליני של מיאלופתיה צווארית אך ללא שנראית מיאלומציה בהדמייה. עשיתי פיזיוטרפיה כחודשיים והושגה הטבה . אבל לפעמים הצוואר טיפה תפוס ,ולפעמים יש תחושה של הגבלה.. בגדול אני עוסק קצת בספורט ולא נראה לי שזה כ"כ מפריע..,אבל כדי להיות בטוח רציתי לשאול: 1) האם זה בסדר לשחות שחיית חזה ? (לפעמים מרגיש טיפה מאמץ בצוואר..) 2) האם זה בסדר להמשיך עם כפיפות בטן ? 3) האם התחושות הללו אי פעם ייעלמו ? 4) מרים משקולות קטנות עד 8 ק"ג ,האם זה מזיק ? תודה מקרב לב.

מני שלום, לא ניתן לתת לך תשובות במסגרת טיפול פרטי אינטרנטי....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה