כאבי גב תחתון המקרינים לרגליים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

29/12/2012 | 19:31 | מאת: דליה

לפי ממצאי ה-mri יש לי בחוליה L 3-4 בקע לטרלי שמאלי לוחץ על שורש העצב L 4-5 בקע לטרלי ימני לוחץ על שורש העצב. ארתרופיה פצטלית היפרטורופית חוליה L5-S1הדיסק מנוון והמרווח הבין חוליתי מוצר. שינויים מסןג מודיק בלוחיות הבין חולתיות ליסטזיס ניוונית דרגה 1.בלט אנולוס דיפוזי, ליסטזיס והקטנת גובה המרווח הבין חוליתי גורמים ללחץ על שורשי העצבים בפורמינה. עברתי טיפול במזוטרפיה שלושה בלוקים ללא הצלחה , קיבלתי פעמיים זריקות אפידורל שעזרו לתקופה קצרה מאוד במחלקת כאב שבו אני מטופלת הציעה לי הרופאה טיפול בגלי רדיו וצריבה תחת C.T.אבקש לדעת מהו בדיוק הטיפול הנ''ל האם זה כואב ? איך זה זה מתבצע? האם זה צורב את העצבים לצמיתות? אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכך

דליה שלום, עליך לשאול שאלות אלו את הרופא שהציע אותם.... חוות דעתנו אינה רלוונטית במקרה זה , כל עוד הטיפול במסגרת מרפאת כאב

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה