MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

22/06/2012 | 15:57 | מאת: הדסה

שלום רב אשמח לקבל הסבר לגבי תשובת MRI בלט דיסק דיפוזי משמאל המצר את הפורמינה השמאלית מבנה ציסטע צמוד למפרק הפסטרי השמאלי בגודל 5 מ"מ רקמה דלקתית שיכת לליגמנטום פלבום מעובה לחץ על השק התקאלימשמאל ולחץ על השורש העצבי שינויים דלקתיים עם ציסטה סינוביאלית פסטרית. אני בת 63 וסובלת מאד מכאבים ברגל שמאל רק בעמידה שלא מאפשרים לי ללכת אשמח לקבל את חוות דעתך.תודה תודה וכמובן שבת שלום

הדסה שלום, יש ככל הנראה לחץ על העצב ברגל שמאל שנובע מציסטה אל תשאלי מה הטיפול כי זה -להתיעצות עם מנתח עמו"ש.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה