C.t עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

31/05/2012 | 11:25 | מאת: ענת

בת 42.חודש וחצי עם כאבים בעכוז וברגל שמאל וחוסר תחושה בכף הרגל. אודה לך על קבלת חוות דעת עפ תשובת c.t. מרווח l2/l1- בלט דיסק דיפוזי קל עם פריצת דיסק קטנה שמאלית עם לחץ קל על שמאל השק הדורלי והיצרות של הרצס השמאלי.היצרות קלה של תעלת השורש משמאל,מחוץ לתעלה הדיסק נראה מישיק לשורש העצב . מרווח l3/l4- בלט דיסק אחורי דיפוזי,מעט יותר לשמאל עם לחץ קל על השק הדורלי והיצרות קלה של תעלות השורש. מרווחl4/l5- בלט דיסק אחורי דיפוזי בינוני,אשר ביחד עם עיבוי של הליגמנטה פלאבה גורמים להיצרות היקפית בינונית של תעלת השדרה עם לחץ על השק הדורלי והיצרות של הרצסים משני הצדדים.תעלת השורש מימין מוצרת במידה בינונית עד קשה על רקע אוסטאופיט בשולי הדיסק והיצרות קלה של תעלת השורש משמאל. מרווחl5/s1-בלט או בקע שטוח אחורי ימני קל

ענת שלום, מצטער, אך הפורום לא מחליף יעוץ פורמלי ואינו נותן חוות דעת מבלי לבדוק את המטופל ואת ההדמיה. אשמח לבדוק אותך בכל מסגרת שהיא ולחוות דעתי לאחר הבדיקה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה