מה המשמעות לגבי אחוזי נכות ומה הטיפול המומלץ.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

20/05/2012 | 13:56 | מאת: זיכרמן גון

שלום וברכה.לאחר שנפלתי בעבודה וקבלתי מכה חזקה בגב,לעיתים אני מרגיש כאבים איומים ולא מסוגל ללכת כלל,אפילו להסתובב במיטה מצד לצד קשה לי,יש לי קושי בלהעלות מדרגות,ובהליכה של עשרות מטרים.ב-סי טי.שבוצע לי יצא שבגובה L3-4:בלט דיסק מרכזי התחלתי לוחץ במקצת על קדמת השק התקאלי.הסיטי בוצע בגבהיםd12-s1 תודה רבה. נ.ב.האם הבעיה מזכה אותי באחוזי נכות ומה הטיפול המומלץ

גון שלום, אחוזי נכות נקבעים רק לאחר בדיקה. טיפול מומלץ- רק לאחר בדיקה.

27/05/2012 | 23:12 | מאת: גון זיכרמן

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה