כאבי גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

07/11/2011 | 23:20 | מאת: ערן

שלום רב! בפברואר 2011 עברתי צריבת דיסק ב-L5-S1. הכאבים וההקרנות פחתו משמעותית אך לא לחלוטין. לאחר הצריבה נותרתי עם הרגשה מוזרה בדיסק עצמו כזו שכאילו הוא לא אלסטי. לפני כחודשיים נתפס לי הגב והייתי מרותק למיטה למשך 3 ימים כמעט ללא יכולת לזוז. לאחר "שהשתחררתי" נותרו לי כאבים חזקים מאוד וההקרנה חזרה כאילו לא עשיתי שום פעולה כירורגית כלל. לקחתי כדורי ארקוקסיה וקצת נקסין ואט אט הכאבים התפוגגו וכעת יש לי ממש הקרנה מקומית יחד עם כאב מועט אך מקומי. האם ניתקלת פעם בתופעה שכזו? מה דעתך על מקרה שכזה? האם ניתן לומר שיגיע יום והכאבים יעלמו לחלוטין? אני יודע שזה מצב אינדיבידואלי אך אני מאמין שיש עוד אנשים במצבי! נ.ב מדוע כאשר אני מתעטש אני חש כאב באזור הבלט שנותח? תודה ולילה טוב!!!

ערן שלום, זה לא ממש משנה אם נתקלתי בתופעה כזו או לא, כל מקרה לגופו. ממליץ לך לחזור ולהתיעץ עם המנתח שלך בענין זה ולבקש את עצתו.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה