חוסר שווי משקל וסחרחורות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/10/2011 | 11:58 | מאת: דורית

בת 46 מזה חודשיים סובלת מחוסר שווי משקל וסחרחורות עם תופעות נוספות שחוזרות לסרוגין טשטוש ראיה טינטון אוזנים בחילות ושלשול ומדי פעם נימול ביד אושפזתי פעמיים בדיקןת הדם תקינות למעט חוסר ויטמין b12 יש לי 150 התחלתי לקבל כדורים בדיקת ct הראתה כי חוליות c2-c3 פרוטרוזיה אחורית מרכזית הלוחצת על שק הטקאלי בינונית c3_c4 פרוטרוזיה אחורית מרכזית הלוחצת על של הטקאלי בינונית c4_c5 פרוטרוזיה אחורית מרכזית הלוחצת על שק הטקאלי קלה c5_c6פרוטרוזיה אחורית מרכזית הלוחצת על שק הטקאלי קלה .רופאת משפחה טוענת שזאת הסיבה לכל המיחושים ושלחה אותי למרפאת כאב ולטיפול פריכופרקט אני חודשיים מנוטרלת מכל פעילות ולא יוצאת מפתח הבית אודה לך אם תביע דעתך האם חוליות הצואר הם שגורמות לכל התופעות ? ואיך יוצאים מזה?

דורית שלום, במקצוע שלי, אי אפשר להביע דעה מרחוק. צריך לבדוק אותך ואת ההדמיה שלך ולהחליט.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה