בלט ופרותורזיה בl5 l4 s1

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

29/08/2019 | 18:55 | מאת: גיא נאור

1. יישור לורדוזיס פיזיולוגי. 2. התייבשות של הדיסק L4-L5. 3. הקונוס המדולרי ממוקם בגובה D12-L1. בגובה L4-L5: בלט דיסק קל מסביב. נקבים לא מוצרים. תעלה ספינלית לא מוצרת. בגובה L5-S1: פרוטרוזיה אחורית מרכזית של הדיסק. נקבים לא מוצרים. תעלה ספינלית לא מוצרת. לא הודגם ממצא חריג בסקרום ועצם הזנב . מה זה אומר? מצב חמור? האם אפשר לרוץ עם זה? זה עלול להחמיר? מה ניתן לעשות כדי לשפר תמצב והאם אפשר להתאמן במצב זה ללא לסרט נזק

שלום, זה לא אומר כלום, כל עוד לא נבדקת על ידי מומחה עמוד שדרה שראה אותך , בדק אותך, ואת הדיסק.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה