השתלת תאי גזע

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

18/07/2011 | 17:48 | מאת: מיכאל

שלום לך ד"ר, אני נער בן 16.אני נפגע עמוד שדרה כתוצאה מנפילה על הראש. אני משותק מצוואר ומטה ומונשם וחוט עמוד השדרה קרוע. שמעתי מרופא שהשתלת תאי גזע יכול לשפר את מצבי. רציתי לדעת אם התחילו בניסויים בבני אדם, ואם לא מתי יתחילו. תודה

מיכאל שלום, למיטב ידיעתי, כל הניסוי הנ"ל נמצא עדיין אצל בע"ח- ולא אצל בני אדם.

23/07/2011 | 21:46 | מאת: רחל

למיכאל שלום בארץ בניסוים האלה מתעסק פרופ' סלבין מבית חולים איכילוב. בהצלחה רחל

כאמור, הכל רק ניסויים !!, שום דבר קליני ממשי עדין לשימוש מאושר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה