נגישות
נגישות

החרפה כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/04/2019 | 14:45 | מאת: עדי

שלום. אני בן 44 טכנאי במקצועי יושב רק בנהיגה. מי זה שנתיים סובל מכאבי גב תחתון (בהתחלה הם היו שוליים אבל מציקים ובזמן האחרון כחצי שנה כשאני קם בבוקר יש לי רגישות בגב התחתון שמציקה לי ולאחר תרגול של מתיחות / יוגה זה נרגע כמעט לחלוטין. לפני שבועיים התעטשתי ונתפס לי הגב ברמה שהיה לי קשה ללכת לקחתי אופטלגין ולאט לאט הלכתי לעבודה למחרת הרגשתי כבר יותר טוב וביום השלישי היה שיפור נוסף. אבל ביום הרביע שקמתי מהמיטה היה לי קשה להתיישר וכאב לי מאוד בהתחלה לקחתי ארקוקסיה 90 שכנראה עזר קצת למשך 3 ימים ולאחר מיכן הראשה אמרה לי להפסיק ולקחת טרמדקס 100 , זה עוזר אבל עדיין אני מרגיש כאב בבוקר לא כמו לפני התרופה (יום אחד הפסקתי למחרת כאב רצח). בצאתי בדיקות דם והכל תקין כלל CRP ו Uric acid B . עדיין לוקח את טרמדקס 100 כבר 6 ימים (משכיח את הכאב). בנוסף מטפל בעזרת רפואה משלימה אוסטאופתיה ודיקור. האם יכול להיות שזה החרפה במצב בגב וצריך לבצע צילום חוזר? האם זה יכול להיות סוג של דלקת מקשחת ? רופאת המשפחה רוצה לתת לי כדור דולוקסטין 30מ"ג גם למחשבות וגם לכאב ,כדאי? מה אני יכול לעשות? בברכה

לקריאה נוספת והעמקה

מומלץ להבדק על ידי מומחה עמ"ש

04/04/2019 | 00:15 | מאת: עדי

תודה רבה. יש המלצה לרופא. בברכה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה