פענוח mri חוות דעת שנייה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

18/11/2018 | 15:36 | מאת: שניר

שלום רב,אישתי סובלת כחודש מכאבים בצוואר,בשבועיים הראשונים הכאבים היום חמורים ביותר ובשבוע האחרון הכאבים הם בעיקר בזמן שינה,הכאבים הם בשכמות,צוואר ובסיס גולגולת והיחלשות קלה של הזרועות ונימול באצבע המורה. בעקבות התעקשותינו בוצע mri,היינו אצל מומחה עמוד שידרה שפיענח את הmri ולטענתו יש פריצה חמורה בצוואר וצריך לעשות ניתוח הילפת דיסק בדחיפות וקבע לנו ניתוח לעוד שבוע,לצערי לא מצאתי שום מומחה שיכול לקבל אותנו לחוות דעת נוספת בשבוע הקרוב והמומחה הוא באמת ממנתחי עמוד השידרה הבכירים בארץ וגם ישב איתנו ארוכות והסביר בסבלנות אז החלתנו ללכת על זה. קציתי רק אולי לקבל חיזוק לניתוח או שמה אולי כדאי לחכות ולמצות את כל האופציות האחרות,אודה לכם אם תוכלו לענות בזריזות כי נשארו רק עוד 4 ימים עד הניתוח. יש לציין שאישתי לא עובדת כל התקופה הזו,לטענתה הכאבים הם בלתי נסבלים למרות שכאשר הם נפסקים בבוקר היא מתפקדת כרגיל ללא חולשות או בעיות נוירולוגיות מורגשות או נראות לעין. לתגובתכם אודה.

החלטה על ניתוח מתקבלת לאחר בחינת כל הנתונים (אנמנזה, בדיקה, הדמייה) ולא ניתן "לענות זריזות" כפי שאתה כותב.

18/11/2018 | 20:46 | מאת: שניר

לצערי הקובץ שצירפתי לא מופיע,אני מעביר בכתב את פיענוח ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה