תשובות סיטי עמור שידרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/05/2018 | 11:17 | מאת: אירית

לאחר תקןפה ארוכה של כאבים בצוואר (3 חודשים רצופים) סובלת בדרך כלל מכאבים בצוואר אבל על ידי טיפול תרופתי זה עובר הפעם הטיפול התרופתי לא עוזר תשובות סיטי- C1-C2-זיז השן שמור ס 2-3 סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם ללא עדות לבלט אחורי או צדדי משמעותי סי 3-4 בקע דיסק אחורי מלווה אוסטאופיט לוחץ על השק הדורלי סי 4-5 סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם ללא עדות לבלט אחור או צדדי משמעותי סי 5-6 - בקע דיסק אחורי מלווה אוסטאופיטים לוחץ על השק הדורלי סי-6-7- בלט דיסק אחורי לוחץ על השק הדורלי סי7- די 1 לא ניתן לדון על סידק עקב ארטיפקטים של הכתפיים יש לציין שאני מוגבלת בתנועת הצוואר ברמה שלא יכולה אפילו לנהוג לקחתי אביטרן ו20 יום ברקסין ושום שיפור אפילו לא במעט אנא הצעתך ועזרתך תודה

שלום, לצערי לא ניתן להשיב בצורה כזו ללא בדיקה קלינית ומעבר על ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה