מחזור חודשי וגלולות.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

19/10/2020 | 13:09 | מאת: יעל

שלום, יש לי מחזור סדיר כמו שעון ללא גלולות. הבעיה שמתחיל להיות לי בעיות ( תסמונת קדם ווסתית). זה מתבטא בעיקר במגרנות עם בחילות, עייפות. ואני גם אנמית- מחסור בברזל שכנראה זה מהדימום שאולי נהיה חזק יותר.אני כבר כמה שנים עם כדורי ברזל. בגדול תמיד היו לי 5 ימי דימום עד 6. בזמן המחזור ( לא לפני) יש לי כאב בבטן ולפעמים המגרנה היא גם במהלך המחזור. שאלה: האם את בעד שימוש בגלולה למניעת דימום חזק או להפחתת ימי הדימום? יש גלולה קלייר.. וכמובן שיש אופציה לקחת גלולות ברצף.. אשמח לשמוע את חוות דעתך.גם מבחינה של עליה במשקל קרישיות ואולי זה פוגע בפריון.. תודה כמובן שצריך ללכת לרופא לבירור..

גלולות הן פתרון מצוין כשיש דימומים קשים אנמיה, תסמונת קדם וסתית אך את צריכה לפנות לרופא נשים להתאמת גלולות לפי מצבך הבריאותי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים