האם תרופות פסיכיאטריות עוברות בנוזל הזרע?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

01/05/2019 | 15:04 | מאת: BHT

שלום, האם תרופות פסיכיאטריות עוברות בנוזל הזרע? ואם כן, האם יש סכנה בכך? תודה.אשמח לתשובה מהירה.

מציעה להפנות את השאלה לרופא פריון הגבר

04/05/2019 | 10:02 | מאת: בהצלחה

בגדול אין מה לדאוג ואני אסביר. לפי אנלוגיה לאישה. יש נשים בדיכאון אחרי לידה שנוטלות תרופות פסיכאטריות נגד דיכאון ואז חוששות להניק. אז יש תרופות מסויימות שעוברות בכמות קטנה כמו ציפרלקס, סרוקסט או לוסטרל אבל הן לא מצטברות וגם נמהלות בגוף התינוק ובקושי ימצא בגוף התינוק. פרוזק וציפרוזק וציפרמיל עוברות באחוז גבוה יותר אבל עדיין.. על בסיס אנלוגיה זו אפשר להניח שאם.. אז כך עובר גם לנוזל הזרע. לא ברורה מה מטרת השאלה " סכנה ממה?" האם אתה מתכוון אם יש סכנה לבת זוג? אז התשובה היא שלילית.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים