כאבים בצוואר ובין השכמות וזרמים בידיים וברגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

24/11/2008 | 19:56 | מאת: משה

בעבר היתה לי בעיה בלט דיסק בגובה l4l5 אחרי טיפול פיזיוטרפי ממושך ישנה הקלה בתקופה האחרונה מרגיש כאבים כאבים עזים בצוואר ובין השכמות עם זרמים לידיים ולרגלים בישיבה חולשה בידיים אני מרגיש לחוץ ותחושה של סטרס ביקרתי אצל רופא אורטופד ששלח אותי לצילום ובצילום אמר מצב גרמי תקין של עמוד שדרה עליון הופנתי להתייעצות לראומטולוג כדי לשלול בעיה ראומטית

משה שלום כאבים בצואר עם הקרנה לכתפיים יכולים לנבוע מפריצת דיסק צוארי. כדי לברר זאת עושים בדיקת CT של עמוד שדרה צוארי. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק