חיסון צהבת a

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

25/05/2009 | 16:28 | מאת: טלי

שלום, לפני כשבוע וחצי עשיתי את החלק הראשון של החיסון כנגד צהבת a. לפני כארבעה ימים החלו אצלי תופעות של חולשה, בחילות (ללא הקאה), תחושה לא נעימה בגרון ובעיקר תחושת בערה פנימית. האם יש קשר לחיסון? או שתופעות הלוואי לא מופיעות כל כך הרבה זמן אחרי ביצוע החיסון עצמו?

מציע לבדוק קודם כל שלא חלית במחלה אחרת שפעת או דומה לה. רק אם התשובה לכך שלילית אפשר לייחס המיחושים לחיסון.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול