צבע שונה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

09/05/2009 | 10:09 | מאת: דנית

שלום רב! איני יודעת אם שאלה זו רלוונטית לפורום זה ואם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום אחר. זה יומיים אני מודאגת מכיוון שצבע השתן שלי שינה את צבעו הוא בצבע ורדרד לעיתים דהוי לעיתים יותר כהה. ממה זה יכול להיגרם? תודה דנית

11/05/2009 | 12:42 | מאת: דנית

יש לציין שאכלתי סלק מוחמץ אבל זה היה לפני מס' ימים ייתכן וגם אחרי מס' ימים הצבע עדיין יהיה ורוד כהה?

תלוי במה שאת אוכלת ושותה ובכמות המים שאת שותה פשוט שתבצעי בדיקת שתן ואז לא יהיו לך ספקות

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול