שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

05/06/2008 | 11:09 | מאת: עידו

יש לי שאלה שאולי תישמע קצת לא הגיונית ואולי כן אני סובל מפיסורה וגם מטחורים ולפעמים כשאני נותן קיבה לפעמים יש את החתיכה האחרונה שכאילו לא רוצה לצאת ואז היא נשארת בפנים ולאחר מכן שורף לי בפי בטבעת בפנים רציתי לדעת האם דבר זה יכול לגרום לזיהום ולדלקות בדרכי השתן וכתוצאה מזה קושי בהטלת שתן וצריבה ?

לעידו שלום! פיסורה וטחורים מטופלים בד"כ ע"י רופאים פרוקטולוגיים. בד"כ אין קשר בין מערכת השתן והרקטום, אם כי במקרים חריגים של מחלות מעי דלקתיות ואחרות תתכן פיסטולה שתחבר בין שתי המערכות ותגרום לזיהום וסבל. מציע לך ליצור קשר עם רופא פרוקטולוג אשר יכוון אותך להמשך הדרך.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול