AMA גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

25/02/2015 | 22:04 | מאת: ליזה

לפני כשנה גילו שאנזים ast 38 AMA-51 CERUPLAZMIN 16.7 מומחה כבד בדק שחמת מרתית ראשונית, קיבלתי תרופות, ואחרי שעשו לי בדיקת M2 בהמלצת ד"ר אסף יששכר מאתר זה, גילו שאין לי PBC/ לאחרונה הרגשתי התדרדרות בעייפות. אני לא מטופלת כי לא יודעים מה לעשות איתי, התוצאות היו : RBC 3.89 WBC 4.3 AMA 55 AST 44 מה שהכי מקשה עלי את התפקוד הוא העייפות. למי עלי לפנות? אילו בדיקות עלי לעשות? הייתי אצל פרופ' ברוק באיכילוב ולא התקדמנו בברור המחלה. תודה

לפי התיאור שלך וגם מה שכתבתי לפני כן לא נראה שהסיבה טמונה בכבד וצריך לברר סיבות אחרות לעייפות

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול