שחמת הכבד וניתוח שיחזור לשון בעקבות סרטן

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

22/06/2014 | 10:27 | מאת: מאיה לוי

סבתא שלי בת 77 לאחר שיחזור לשון בבית חולים איכילוב הייתה אמורה כבר להשתחרר לביתה אך לצערנו שחמת הכבד התפרצה נראה שהם לא מומחים שם לענייני כבד האם אפשר או כדאי להעביר אותה לרופא שלה בבית חולים אסף הרופא? האם בכלל אפשר להעביר חולה מבית חולים אחד לאחר לפי בקשה? נראה שלא מטפלים כראוי במחלה ואני מפחדת שיקרה משהו לכבד. היא כבר הגיעה לטיפול נמרץ שהוציאו לה שם 2 ליטר של מים מהבטן. מה דעתם? האם כדאי לבני הבית שמטפלים בה כבר מעל שבועיים להביבדק להפטיטיס סי?

בבית חולים איכילוב יש מומחים למחלות כבד ניתן להעביר חולה מבית חולים אחד בתנאים המתאימים, מוזמנים לפנות לאסף הרופא לקבלת חוות דעת בנושא רק דעו שלא כדאי לטרטר חולה שזקוק לטיפול נמרץ ל

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול