GGT מעל 70

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

05/07/2008 | 12:40 | מאת: ninette

שלום ד"ר אימי עשתה בדיקת דם והתוצאה של GGT הוא 74 מה זה אומר ? ביינתיים הרופאים שולחים אותה לכל מיני בדיקות אחרות רק שלא קשורות לכבד, עשתה אמא אולטרסאוונד כבד , והכל תקין . בבקשה תן לנו כיוון בכדיי שנדע איזה בדיקות היא באמת חייבת בכדיי שתוכל לטפל בהקדם האפשרי

05/07/2008 | 17:20 | מאת: פרופ' זיו בן ארי

שלום נינט, עלייה ב-GGT איננה ספאציפית למחלת כבד מסויימת, ערך של 74 איננו נחשב לגבוה במיוחד. יש צורך בברור הכולל בדיקות דם ספאציפיות, פרופיל שומנים וסוכר בדם. יש לברר אם אמך לוקחת תרופות שיכולות לגרום לכך.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול