ציסטה צלולה בכבד שגדלה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

01/07/2008 | 20:46 | מאת: אוסנת

לפני שלוש שנים נתגלתה ציסטה בכבד במידה 5.2*4.2, לאחר שלוש שנים עם מעכב כל שנה, היום הציסטה במידות 8.8*6.2 . האם עלי לחשוש? האם בהריון הציסטה עלולה לגדול ולהפריע לעובר? קבעתי למומחה להתייעצות, אך יש זמן עד לתור, תודה אוסנת

יש להתייחס לצורה, תוכן ומראה הדופן של הציסטה, לרקע האישי שלך ולמעורבות איברים נוספים. יחד עם זאת רוב הציסטות עם תוכן צלול חסרות משמעות ואינן מםריעות להריון.. עשית נכון שקבעת תור אצל רופא כבד.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול