תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

30/06/2008 | 18:48 | מאת: דנה

שלום סבתי בת 72 סובלת מלחץ דם גבוה ובימים האחרונים מכאבי בטן. לאחר בדיקות אצל רופאת המשפחה אובחן חידק בקיבה. היא נוטלת אספירין, נורמטן וויטמין די. בבדיקות הדם האחרונות התגלו הנתונים הבאים: גלוקוז-119 בעליה מהבדיקה הקודמת. CHOLESTEROL HDL 49 GOT 61 GPT 219 TSH 2.42 MCHC 32.5 IRON 94 ובנוסף ציסטה בכבד בקוטר 1.7.הרופאה נתנה לה אנטיביוטיקה חזקה למשך שבוע כנגד החיידק בקיבה. היא הופנתה לאולטרסאונד וגסטרו והתורים בעוד כחודשיים האם יש סיבה לדאגה ומה עלינו לעשות?

מציע מעקב אחרי אנזימי הכבצל ואם יציבים להמשיך בבירור אצל הרופאים המומחים בהתאם לתורים שנקבעו. אם תהיה הרעה להקדים התורים.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול