מחלת כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

17/01/2009 | 19:30 | מאת: סופי

לפרופ זיו בן ארי שלום, לבעלי יש גילבר.בלי כברחצי שנה משתעל בבדיקה גסטרוסקפיה לא מצאו שום דבר.הוא ירד בתוך 5חודשים יותר מ10 קג הוא עייף מאד וחלש מאד הוא כבר שבוע מתגרד וקיבל תרופה לאלרגיה שלא עוזרת.הבדיקות האחרונות מראות AST107ALT380 ALK 348אפילו הבילרובין טוטל שהוא בדכ 1.5 עכשו 2.4והדירקט 0.21 ועכשו 0.99. לאבא שלו PBC ומצאו שאחותו יש להגבולי האם את חושבת שגם לו יש.ואם כןאיזה מרפאת כבד אני יכולה לגשת ששיכת לכללית .תודה

18/01/2009 | 16:39 | מאת: פרופ' זיו בן ארי

סופי שלום, ללא ספק שיש צורך בברור ובהקדם. הגרד הוא על רקע הבעיה הכבדית ולא על רקע אלרגי.ל- PBC שכיחות מוגברת יותר בין בני משפחה אך הוא לא שכיח בגברים. מרפאת מומחים למחלות כבד תלויה במקום המגורים.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול