לוסטרל תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

30/06/2008 | 06:41 | מאת: מיכל

מיזה שנתיים אני נוטלת לוסטרל לטיפול בחרדות ,עתה עשיתי בדיקות דם והערכים של תפקודי הכבד גבוה אני גם שמנה מאד התשובות הןalt106----------------ast66--------------------------ggt61תודה מראש האם השינוי הוא מהכדור?

אין מספיק נתונים כדי לענות לך. האם הבדיקות היו תקינות לפני כן?האם עברת בדיקות נוספות: דם, סונר כבד? בכל מקרה רצוי לדון אם הפסיכיאטר שלך לגבי נחיצות התרופה ואפשרות לתחליפים והקשר בין התרופה להשמנה.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול