תוצאות חריגות ומשמעותן

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

04/01/2009 | 20:35 | מאת: ענת

כבת 50 קיבלתי תוצאות של בדיקות ואודה על התייחסותך, השאר תקינות. LDH - 615 GGT -- 40 GPT - 39 GOT - 34 כלורסטרול LDL - 151.6 כלורסטרול HDL - 99 כלורסטרול - 266.1 פוטסיום - 5.7 ספסיפיק גרב - U סטרי - 1.034 קראטינין - U - סמפל - 150.1 TSH - 5.86 ראקטיב פרוטאין C - 0.077000 בעיות רקע: מטופלת באלטרוקצין בגלל תת פעילות והשימוטו, לאחרונה התחלתי לסבול מהפרעות קצב קלות (בהולטר לב: פעימות מוקדמות עליתיות וחדריות, כרגע ללא טפול). בעבר הרחוק עשיתי אולטרסאונד בטן: והתוצאה: כבד שומני. רב תודות על העזרה.

ההפרעה הבולטת היא עודף כולסטרול "רע" . היה רצוי שתבדקי אצל רופא שיעריך כלל מצבך הבריאותי ויקבע סדר קדימויות בטיפול הרפואי בך

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול