הפיטיטיס סי

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

27/06/2008 | 01:35 | מאת: רונן

אני בן 32 נשוי כבר כשנתיים חי בפחד לגבי בדיקה שביצעתי לפני כשנתיים ובה התגלתי כנשא של הפיטיטיס סי מיד לאחר מכן ערכתי בדיקה חוזרת שיצאה שלילית וגם אולטראסאונד שיצא טוב (ערכתי גם בדית הפיטיטיס pcr שיצאנ שלילי) אך אני עדיין חי במשבה שיש לי משהו לא טוב (אני יציין כי מעולם לא ביצעתי מין לא מוגן ולא תרמתי דם ולא נגעתי בסמים) אני חושש לגרוע מכל.... אישתי מעוניינת בילד כלומר להיכנס להריון אך אני מפחד לדבר עם מישהו על הבעיה אנא עזור לי להתמודד עם זה........(אנא הסבר לי למה יכולה לצאת לי הבדיקה חיובית ולאחר מכן שלילית ומהם האפשרויות שלי אני בחרדה עמוקה אשמח לתשובה ממך בתודה מראש רונן...

כידוע לך גם בבדיקות מעבדה יתכנו טעויות. מאחר ואין לך גורמי סיכון להדבק בהפטיטיס וגם הבדיקה החוזרת וגם בדיקת ה PCR היו שליליות סביר להניח שאין לך הפטיטיס C, אי לכך אין שום סיבה לחששות. אין שום סיבה שתמנע מלהוליד ילדים על פי הנתונים ההצגת . לתשובה מפורטת יותר כדאי שתקבע פגישה.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול