אפטיטיס סי.

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

19/06/2008 | 19:15 | מאת: משה

שלום אני מקבל זריקה של פגסוס לשבוע ו5 כדורי כופגוס ליום כבר חמישה חודשים. הטיפול מיועד לשנה כי זה הסוג הקשה - 1. בהתחלה היה לי עומס גדול של מעל כמיליון ו300 אלף יחידות. אחרי כשלושה חודשים בדקתי ויצא שלילי. מהם הסיכוים באחוזים ממצבי לסיים את הטיפול בהצלחה? מהם הסיכויים באחוזים שהוירוס יחזור אחרי סוף הטיפול? תודה רבה.

20/06/2008 | 16:51 | מאת: פרופ' זיו בן ארי

משה שלום, סיכווי ההצלחה שלך מגיעים ל-70% . הסיכוי שהוירוס יחזור בתום הטיפול הם בסביבות 15%- 17% . סיכויי הצלחתך מותנים בכך שתצמד

20/06/2008 | 16:56 | מאת: פרופ' זיו בן ארי

תקלה במחשב (המשך) סיכוייך מותנים בכך שתקח את מקסימום המינון שהומלץ ולאורך 48 שבועות בהצלחה!

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול