קרצנואיד של הכבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

19/06/2008 | 19:14 | מאת: לימור

ד"ר שלום, לאימי אובחן קרצנואיד של הכבד והומלץ לה לעבור ניתוח להסרת הגידול בחודשים הקרובים. היא עברה שלושה צינטורים להקטנת הגידול וכרגע הוא הוקטן לגודל שניתן לנתחו. רציתי לדעת האם ידוע לך על מומחה בתחום,והאם בכלל כדאי לנתח. הומלץ לי על ד"ר רפאל מילר והאם שמעת עליו כמומחה לנושא? אודה לך אם תוכל להמליץ לי בעניין.

20/06/2008 | 10:10 | מאת: פרופ' זיו בן ארי

לימור שלום, יש לוודא האם המקור הראשוני של הגידול נמצא (מעי דק)??? וכן לאשר באופן חד משמעי שהגידולים בגודלם ומיקומם אכן ניתנים לכריתה כירורגית. יש לפנות לכירורג שניתוח%

20/06/2008 | 10:11 | מאת: פרופ' זיו בן ארי

לימור שלום, יש לוודא האם המקור הראשוני של הגידול נמצא (מעי דק)??? וכן לאשר באופן חד משמעי שהגידולים בגודלם ומיקומם אכן ניתנים לכריתה כירורגית. יש לפנות לכירורג שני

20/06/2008 | 10:19 | מאת: פרופ' זיו בן ארי

מתנצלת הייתה תקלה במחשב יש לפנות לכירורג שניתוחי כבד היא המומחיות שלו. לא ציינת את מקום מגורי אמך. אנא פני

20/06/2008 | 10:19 | מאת: פרופ' זיו בן ארי

מתנצלת הייתה תקלה במחשב יש לפנות לכירורג שניתוחי כבד היא המומחיות שלו. לא ציינת את מקום מגורי אמך. אנא פני למכון הכבד בבלינסון לקבלת המידע.

20/06/2008 | 18:58 | מאת: לימור

דר' שלום, תודה על תגובתך. אימי מרחובות ומטופלת בקפלן במכון האונקולוגי. היא אמורה לעבור את הניתוח בקפלן על ידי דר' רפאל מילר. האם ידוע לך על נסיונו בתחום?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול