כאבי בטן חזקים לאחר אלכוהול

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

10/03/2024 | 21:47 | מאת: ארלונד

שלום אני בן 20 לפני שנתיים קיבלתי הרעלת אלכוהול מאז כל פעם שאני שותה אני סובל מכאבי בטן חזקים מאוד ודופק מואץ אפילו כוס אחת אני לא נרדם עד 5 בבוקר 3 כוסות גם למחרת אני מרגיש גרוע ממש אני לא יודע מזה אני בריא סהכ אני שותה בתדירות נמוכה ממש ממש אבל גם ככה יש פעמים שאני רוצה לשתות ואני ממש מתבאס שאני לא יכול יש לכם משהו לייעץ בקשר לזה אם מישהי יודע מה לעשות אני שמעתי על משהו שניקרא אי סבילות לאלכוהול לא יודע אם קשור.

10/03/2024 | 21:49 | מאת: ארנולד

והאם יש דרך לפתור את זה מבלי לראות רופא

מה שגורם לכאב כדאי להמנע ממנו

16/03/2024 | 10:09 | מאת: ארנולד

נכון אבל אני עדיין צעיר ואני לא שותה לעיתים קרובות אני רוצה לשתות פעם בחודש חודשיים ועדיין אני לא יכול מבלי לסבול מכאבי בטן מטורפים ואני רוצה לדעת אם זה תקין אם יש הסבר מה לעשות עם דבר כזה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול