כבד שומני באולטרסאונד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

26/09/2023 | 18:55 | מאת: שני

בת 34, רזה יחסית ועושה פעילות ספורטיבית כפעמיים בשבוע. לאחר אולטראסאונד אובחן כבד שומני בדרגה קלה עד בינונית. מה המשמעות? האם מעיד על התפתחות דלקת? או שמדובר בשלב ראשוני? האם התמדה על תזונה בריאה ופעילות גופנית יכולה לעזור בשלב זה? אני ממש בלחץ מאז האולטרסאונד

כל מה שכתבת נכון הלחץ מיותר חג שמח

27/09/2023 | 17:56 | מאת: שני

בשלב כזה בדרך כלל אין הצטלקות או דלקת? כמובן שהתחלתי בדיאטה ים תיכונית ונמנעת מפחמימות וסוכר.. נכנסתי ללחץ וחרדה מזה באופן קיצוני. אם אתמיד בדיאטה הזו מספר חודשים יתכן והכבד יחזור להיום במרקם תקין ולא שומני?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול