כבד שומני ללא הגדרת מצב בבדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

16/09/2023 | 13:48 | מאת: איציק

בעקבות מיחושים קלים באים והולכים בצד ימין של הבטן נשלחתי לבדיקות דם ולאולטראסאונד בטן עליונה בדיקות הדם תקינות כולל מדדי כבד Us תקין למעט כבד שומני האם מומלץ לבצע בדירת פיברוקסאן לדעת מה מצבי? הרופאה חושבת שמיותר אבל הבנתי שבבדיקה הזו אפשר לדעת דברים חשובים שה us מפספס

בבדיקה זו אפשר לדעת מה מצב הצטלקות הכבד וכמה הכבד שומני, יש חשיבות לבדיקה בהתאם לגורמי הסיכון, הבדיקות וההחלטות הרפואיות שניתנות בעקבותיה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול